Në situatën e jashtëzakonshme në të cilën jetojmë, të gjithë kemi përgjegjësinë të mbrohemi kolektivisht, në mënyrë që të kufizojmë përhapjen e COVID-19. ROGOVA & Associates po ndërmerr të gjitha masat e mundshme për të siguruar vazhdimësinë e shërbimeve themelore të saj: kjo është arsyeja pse, në mënyrë që t’ju lejojë të kufizoni udhëtimet tuaja, dhe kështu të respektoni rregullat shëndetësore, ju ftojmë të favorizoni kanalet tona në distancë. Na Kontaktoni.